Het Friese Haagje

Uitgever-Hoofdredactie -Vormgever-directie Sjouke van der Schaaf

Maandag 20 September 18:52:33

Iedere gemeente krijgt een meldpunt voor agressieve, gevaarlijke honden en hinderlijk gedrag van hondenbezitters. De rijksoverheid probeert zo het risico dat mensen worden gebeten door foute honden terug te dringen.

In een klein landje als Nederland woon je al snel dicht op elkaar. Het is niet zo gek als je af en toe geluid hoort van je buren.

Phishing. Het gebeurt in hoge mate en nu ook op het populaire Marktplaats. Hoe? "Maak eventjes 1 cent naar me over, zodat ik zeker weet dat je bent wie je zegt dat je bent."

Er wordt vaak geschreven over de FOR, pensioenen en lijfrentes. Banksparen komt zelden aan bod. Is banksparen zo oninteressant? Of is er gewoon (te) weinig aandacht voor? We zetten het voor u op een rijtje ...

Dit artikel is afkomstig uit het tijdschrift Fiscalert. Er komt veel af op een kersverse student: studiefinanciering, huisvesting, zorgverzekering, toeslagen. Met deze tips voor studenten blijft het financiële deel van de studiestress onder controle.

Voor inwoners in Heerenveen die een hulpvraag hebben in het ‘sociaal domein’ is de meitinker meestal het eerste aanspreekpunt. Zij komen bij de inwoners thuis voor een gesprek, en maken van dat gesprek aantekeningen